Logo ICO

Notícies

Xerrada sobre com fer recerca des de les escoles amb nius.cat

02 de desembre

L’observació de la vida dels ocells desperta fàcilment la motivació en els alumnes. Alhora, pot proporcionar nombroses dades amb les quals elaborar petites recerques adaptades a un ampli espectre de nivells educatius, des del cicle superior de primària a  batxillerat.

Organitzada per la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació (FCRi), aquesta xerrada exposarà quins treballs pràctics poden dur a terme els alumnes a partir de dues iniciatives que promou l’Institut Català d’Ornitologia (ICO): el projecte Nius (observació de la nidificació dels ocells)  i el seguiment de les migracions.  S’hi exposaran les activitats que poden realitzar les escoles, les dades que poden obtenir els alumnes i les seves possibilitats d’anàlisi.

Els grups educatius que decideixin participar d’aquestes iniciatives rebran el suport directe dels ornitòlegs de l’ICO i de www.recercaenaccio.cat, portal de l’FCRi.  Els assistents a la sessió rebran un pack de 3 caixes-niu per tal de poder iniciar la seva participació al projecte la propera primavera.

Lloc: FCRi - Passeig de Lluís Companys, 23 - Barcelona
Data: dimarts, 10 de desembre de 2013, de 18.00 a 19:30 hores
Inscripcions: david.segarra@fundaciorecerca.cat
www.fundaciorecerca.cat

 

Nius és una iniciativa de l'Institut Català d'Ornitologia.