Logo ICO

Notícies

Concurs Nius.cat

31 de maig

La teva contribució al coneixement de la nidificació té premi: introdueix intents de cria a Nius.cat i guanya un pack d’una caixa niu, un pòster del projecte Nius i una samarreta ICO.  Tenim 3 packs per a regalar!

Com puc participar?

Es tracta d'introduir el màxim nombre d’intents de cria entre els dies 1 d'abril i 23 de juny, revetlla de Sant Joan. És imprescindible que seguiu acuradament les instruccions per omplir la fitxa que trobareu a la web, observant el codi de conducta del projecte.

Qui pot participar?

Qualsevol persona, sigui sòcia de l'ICO o no, que tingui interès en l’ornitologia i vulgui col·laborar a omplir els buits de coneixement sobre la reproducció de les espècies d’ocells que nidifiquen a Catalunya.

Puc posar dades de caixes niu?

I tant! Es poden posar dades de qualsevol niu d’ocell de Catalunya, tant sigui un niu artificial com natural.

Com sabré si he guanyat?

Hi haurà tres guanyadors: la persona que hagi introduït més nius durant aquest període i dues persones triades per sorteig aleatori. O sigui que encara que no siguis el que h introduit més nius pots obtenir el pack!

Comunicarem els guanyadors/es durant la setmana següent a la seva finalització a les xarxes socials de l'ICO Facebook, Twitter i Instagram (@icocells) i els/les contactarem individualment per fer-los entrega del pack.

Si guanyo, com obtindré el premi?

El premi es podrà recollir a la nostra oficina del carrer Girona, 168 de Barcelona o es podrà enviar al destinatari a ports deguts.

Animeu-vos a participar, la ciència, els ocells i vosaltres en sortireu guanyant!

Foto: Dora Luque

Nius és una iniciativa de l'Institut Català d'Ornitologia.