Logo ICO

Botiga

Tarifes d'enviament

Pòsters

Els pòsters s’envien plegats mitjançant correu postal. L’enviament és gratuït (Espanya Peninsular i Illes Balears) i triga al voltant de 2-3 dies hàbils.

Caixes niu

Aquestes tarifes només s’apliquen als enviaments realitzats mitjançant MRW. Si reculls el paquet a un punt de venda associat no s’aplica cap despesa d’enviament.

Els enviaments es fan mitjançant l’empresa de logística MRW en menys de 48h (sense comptar dissabtes i festius) i sempre que hi hagi disponibilitat. Les tarifes estàndard d’enviament a Espanya Peninsular són:

Pack 1: 7 €
Pack 2: 14 €
Pack 10: 28 €

Per altres quantitats de caixes niu, comandes grans o enviaments a altres indrets si us plau contacta’ns a vendes@ornitologia.org.

En el moment de fer la comanda, si has escollit rebre l’article a casa teva mitjançant MRW, Paypal calcula les despeses d’enviament d’acord amb les tarifes estàndard detallades aquí. En el cas que per les característiques de la teva comanda (per exemple, enviaments fora d’Espanya Peninsular), les despeses d’enviament finals fossin més altes, t’ho advertiríem abans de fer-lo efectiu.

Nius és una iniciativa de l'Institut Català d'Ornitologia.