Logo ICO

Botiga

Garantia de confidencialitat

En el moment en què vulguis fer una compra a www.nius.cat cal que facilitis les teves dades personals per tal de poder tramitar les comandes. Les dades que ens proporcionis seran incorporades a un fitxer automatitzat i passaran a formar part de la base de dades de clients de l’Associació Institut Català d’Ornitologia (ICO), qui garanteix la seguretat i confidencialitat de les dades que rep.

Les idees, suggeriments o qualsevol altra informació que decideixis compartir amb nosaltres, serà utilitzada exclusivament per proporcionar-te un millor servei. Et garantim que mai compartirem les teves dades personals amb cap organització o empresa aliena.

D’acord amb el que disposa la Llei de Protecció de Dades, Llei Orgànica 15/99 del 13 de desembre, el client de l’ICO podrà, en tot moment, exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i, si s’escau, revocació del consentiment en la referida Llei i altres normes que la desenvolupen, escrivint a la nostra adreça de correu electrònic ico@ornitologia.org.

Nius és una iniciativa de l'Institut Català d'Ornitologia.