Logo ICO

Botiga

Condicions de venda

El portal www.nius.cat pertany a l’ASSOCIACIÓ INSTITUT CATALÀ D’ORNITOLOGIA (d’ara endavant ICO), associació sense afany de lucre que porta prop de 40 anys dedicada a l’estudi i seguiment dels ocells amb l’objectiu d’obtenir informació sòlida i imparcial que contribueixi en les polítiques de conservació de la biodiversitat.

A www.nius.cat garantim una compra segura a través de Paypal, un dels sistemes de pagament online més estesos i utilitzats del món.

Preus

Tots els preus que apareixen a www.nius.cat són en € i inclouen l'IVA vigent corresponent (21%) i són vàlids excepte fi d’existències.

En el moment de fer la comanda, si has escollit rebre l’article a casa teva mitjançant MRW, Paypal calcula les despeses d’enviament d’acord amb les tarifes estàndard detallades aquí. En el cas que per les característiques de la teva comanda (per exemple, enviaments fora d’Espanya Peninsular), les despeses d’enviament finals fossin més altes, t’ho advertiríem abans de fer-lo efectiu.

Acceptació de comandes

L’ICO es reserva el dret d’acceptar o no les comandes realitzades a www.nius.cat.

En cas d’error en els preus i quantitats tant dels productes com de l'import del transport, l’ICO podrà anul·lar la comanda, tot i que el sistema hagi confirmat automàticament l’enviament del mateix, reintegrant el total de l'import satisfet pel comprador.

En cas de qualsevol error o dubte tant en el procés de compra com en la veracitat del mateix, l’ICO podrà anul·lar la comanda, tot i que el sistema hagi confirmat automàticament l’enviament del mateix, reintegrant el total de l'import satisfet pel comprador.

Lliurament

El temps de lliurament de cada article dependrà de la disponibilitat del mateix i del lloc a on s’hagi d’enviar. El lliurament es realitzarà a les pròpies oficines de l’ICO, a centres de compra associats, o a l’adreça de lliurament establerta en el moment de la comanda.

Transport

Per realitzar les entregues l’ICO treballa amb l’empresa de logística MRW. El lliurament es realitza porta a porta i mitjançant un únic intermediari, evitant així possibles pèrdues i assegurant la seva recepció. Els enviaments es fan en menys de 48h (sense comptar dissabtes i festius) i sempre que hi hagi disponibilitat.

Devolucions

Si no estàs completament satisfet amb la teva compra pots retornar-nos-la dins dels següents 15 dies després de rebre el paquet. Podràs canviar-la per altres productes o rebre la devolució del 100% del valor dels articles de la teva comanda. Cal tenir en compte que en aquests casos les despeses d’enviament, tant de lliurament com de devolució, no són reemborsables. Per poder procedir al canvi i/o devolució d’una comanda, els productes o articles retornats han de trobar-se en PERFECTES CONDICIONS, juntament amb el seu embalatge original COMPLET.

Si vols cancel·lar una comanda que ja ha estat confirmada, pots posar-te en contacte amb nosaltres per informar-nos-en. En el cas que ja s’hagi iniciat el procés d’enviament, podràs procedir a la devolució del mateix una vegada l’hagis rebut.

Si la devolució està causada per un eventual mal estat del producte, l’ICO es farà càrrec de totes les despeses.

En cas de trencament o pèrdua de tot o part de la comanda es procedirà al seu posterior lliurament o la devolució de l'import total satisfet.

Responsabilitat

L’ICO no es fa responsable de cap pèrdua o dany causat als nostres clients o qualsevol tercera part a causa de l’ús d’algun dels productes subministrats.

Llei aplicable

Les compres realitzades a www.nius.cat queden sotmeses a la normativa vigent i la resta de legislació concordant, entenent-se realitzades les compres en el domicili de: Girona 168, entresol 5a 08037 Barcelona.

Nius és una iniciativa de l'Institut Català d'Ornitologia.